sayunx aku (eiywan)





hyep u all ! 
weyh aku sayunx wan sangad ! tarikh kami couple 3.5.2012 , tarikh yg bermakna bgy aku ! duluw kami just ABANG ADIK , tapy sekarang , ehemm-ehemm ! hihi , umur dea 16 tahun , dea belajar di kolej i-system kat bukit mertajam ! jauh lha kalau nax jumpa dea , dea balik sini seminggu sekali ja , :( haqie khamis dea blek snie , pkoi 9 kot dea sampai snie , aku dok kt pasar mlm , makanan bawu sampai , gaya nax makan dea soh p ambek dea ! aku pon p lha ambek dea ! perhhhh ! ketaq cekk oiii first time nax naek dengan dea , dh sampai kt dea , dea bawak moto ! okay kami letak moto kat umah kyla , kami pon jalan lha msok pasar mlm , aku pon smbung lha mkn dengan KYLA , FIZA dan WAN , dea diam ja dok sebelah aku ! aku ja dok ckap gn mmbe-2 aku ! dah hbis mkn kami pon jalan lha p kedai to4 ! aku jalan nan dea , smbng-2 dengan dea , then dea cakap nax p MJ sat , okay aku pon bgy lha , aku teqoih p to4 ! then dok mcej-2 dengan dea bagai , qasa xpuaih lha pulak jmpa dea tdy , aku pon lha dok lepak gan dea kat belakang MJ , sweet sngad dok gan dea , dea ambek hndset aku just nax uat mcej copy ! tapy tak bole , aku nax buat pon tak bole , heyhhh ! aku suka sangad couple nan dea , dea ikot cakap aku ! dea lembut ja gn aku , aku ja dok kasaq gn dea !

bie ! cyunx syunx bie sowunk ja , ILOVEYOUBIE ! <3 <3  hang jangan tingai aku taw !  muahhhh



hye ! ska entry ney ? like n komen kay ? maceh !

hanya tinggal kenangan


video

videa ni hanya tinggal kenangan aku bersama nya , walau hg maki aku teqa mana sekali pon , aku tetap anggap hg sebagai kwn biasa , dan aq tak akan tertipu dengan hg lgi , sbb skrunx aq dh bahagia bersama orang yg aku sayunx , MOHD ADIB FIKRIE BIN ZAINAL ABIDIN ! <3 sayunx hg ketad-2 bie , only love you bie !!

hye ! ska entry ney ? like n komen kay ? maceh !

OST vanilla coklat - Tapi Bagaimana by Spider




lgu niyh mcm aque dngan si dia

hye ! ska entry ney ? like n komen kay ? maceh !

syazwi


hye u all , shat dax , klau xshat p mam ubat taw , 

jha rndu tahap gaban dh niyh kt SYAZWI , bila lha nax jmpa dea , dh lha jarang mcg , col pon pkoy 12 keatas , sbb coll free , awk !! saia syunx awk ketad-2 , awk jngn tnggal kn saia plezzzz , muaahhhh !!! <3 <3 

hye ! ska entry ney ? like n komen kay ? maceh !

entry


jangan percaya pada hati,
kerana hati sering keliru..
jangan percaya pada nafsu,
kerana nafsu sering terburu2..
jangan percaya pada akal,
kerana akal kadang kala tertipu,.,
jangan percaya pada syaitan kerana syaitan suka menipu..

jangan percaya pada dunia,
kearana dunia suka bergurau senda,
janganj percaya pada harta,
kerana harta itu binatang berbisa..
lidah manusia tidak bertulang,
mata manusia diliputi hijab,.
akal manusia sangat terbatas,.
janji manusia sebagai pelepas,
nafsu manusia yang sua melampias..
akhirnya diri yang terbabas..

percayalah pada janji Allah..
yainlah pada kata2 Rasullullah..
berpegang teguhlah dengan kitab Allah..
berimanlah dengan malaikat yang amanah..
kiamat itu pasti..
jahanam ataupun jannah......

JANGAN PERCAYA>>

hye ! ska entry ney ? like n komen kay ? maceh !

ayat jiha bgy kt syazwi


JiKa Ku TaK bAnGuN eSoK PaGi...

Jika ku tak bangun esok pagi
Sayang ku kau jagalah diri 
Sentiasa ingatkan hati
Dirimu amat ku cintai...
Andainya dihimpit kesusahan
Sujud dan mohon pada Tuhan
Agar diberikan bimbingan
Meniti hidup bersendirian...
Bila terasa sejuk pejamkan mata
Bayangkan dalam dakapan ku
Bila terasa rindu pejamkan mata
Kita bersua dalam lena...
Kalau ada yang sudi mengganti
Sayang lepaskanlah ku pergi
Kerana sayang seistimewa mu
Berhak untuk dicinta dalam hidup...
sayang...Tiada apa yang kekal dalam dunia ini
Namun yang pasti walaupun ku tiada nanti
Cinta ku...Akan kekal abadi...
Ku berharap kau tak akan lupa
Mengirimkan bekalan doa
Kita jumpa lagi di sana nanti
Jika ku tak bangun...Esok pagi
Jika ku tak bangun esok pagi...

hye ! ska entry ney ? like n komen kay ? maceh !

OPICK - RAPUH LYRICS




hye ! ska entry ney ? like n komen kay ? maceh !

update


hye u all , ampa sihad dax ? lama aku tak update blog aku kan , so hari ni aku nak update , dah seminggu aku xbukak blog aku , blog aku dah bersawang dah , so hari ni aku nak cuci bagi clear semua , huhu , sebenar nya aku bosan ni sebab tu aku on blog aku ni , 

oukeyh hari ni aku nak gitau ampa semua pada 2.1.2012 aku pi BUKIT PINANG , nax p ambek roti , aku just teman feaza jaw , aku pon p lha kn , dh ambek roti kmy pon blek lha , lpas mkn roti to0 , kmy p ANEKA sebab nax beli BIHUN SUP , dh hbis bli , kmy pon blek lha , dh smpai umah , kmy pon smbang lha , then kakak feaza coll , sbb kak dea soh p ambek , fiza pon p lha , then aku smbung lha smbang , pax2 enset aku bnyi , sbb fiza ajax aku p tukaq blek roti to0 , sbb salah bli , aku pon p lha tmam , dh smpai kt kdai too , feaza pon msok lha kdai , aku dok lha kt luaq kedai too , then ada stu mto ex5 niyh b'hnti tpy , aku wad tataw jaw , pax2 dea tngoq feaza , dpaw , aq haram xknay natang paw pon , tngok dea my ckap gn aq  wad cm knay lama uhhh , padahal bwu knay sngad-2 , dok sembang-2 , dea tnya feaza 'hang pkay 6be mna' feaza ckap 6be lma , tetiba dea mintak 6be aq , t'kejut siot !!! aku mntak 6be dea lu , dea bgy , aq pon misscoll lha dea , so blek umah dea TEXT aq , huh (bangga p lha st) text pnya text dea mntak couple gn aq , huhhhh , dh lha dea hdsme tergugat iman aq , aq syg hg AIDIL !!!
muahhhhhhh syg hg ketad-2 !!!

(aidil cinta 2012)

hye ! ska entry ney ? like n komen kay ? maceh !